Publisert av on 14. april 2023

DUO International

Over 20 år med japansk kunsthåndverk.

DUO ble etablert som en distributør av fiskeutstyr i 1995 av Hisahiro Matsushita. Lokkevirksomheten på 90-tallet ble sterkt påvirket av den japanske resesjonen. DUO gikk imidlertid aldri på akkord med sine prinsipper og ga ikke opp det opprinnelige konseptet med å lage produkter av høyeste kvalitet. Ved å følge dette prinsippet, selv på et tidspunkt da de fleste selskapene byttet til utenlandske fabrikker for billigere lønnskostnader, forlot ikke DUO produksjonen i Japan for den dårlige produksjonen i det utenlandske markedet.

To år etter lanseringen av selskapet, startet salget av produkter laget av Mr. Masahiro Adachi, en av de mest anerkjente unge designere i landet.

Nå i sitt tredje tiår er DUO et anerkjent merke i Japans fiskeindustri, et land som i stor grad blir sett på som på toppen innen produksjon av sluker.

DUOs sjefdesigner og nåværende administrerende direktør Mr. Masahiro Adachi, er kjent for å holde seg til høyden av grunnleggende ytelse og er også verdenskjent for å produsere praktfulle sluker der enkel skjønnhet kombineres med enestående ytelse.

Innen år 2016 omfattet DUOs utvalg av produkter over 300 modeller og antallet solgte sluker nådde over 20 millioner enheter. I tillegg har selskapet siden 1999 også vært aktivt innen OEM, levert produkter til noen av de beste merkene i Japan, i tillegg til å nyte sin egen suksess.